GÖLCÜK ADSM’DE İMPLANT DÖNEMİ BAŞLADI

İlçemizde  sağlık alanında önemli bir uygulama daha hizmete girdi.

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mustafa Aydınalp ile görüşerek başlayan İmplant uygulaması ile ilgili bilgi aldık. Başhekim  Dt. Mustafa Aydınalp; “Hizmet kalitemizi arttırmak ve Gölcük halkına daha verimli hizmet etmek için bütün imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Sağlığın ağızda başladığı inancı ile ağız ve diş sağlığımızın hayatımızda önemli bir yeri olduğunun bilinci ile Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde Diş İmplantı uygulaması hizmetini başlatmış bulunmaktayız. İmplant diş eksikliği durumlarında ortaya çıkan çiğneme fonksiyonu ve estetiği tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen uygun malzemeden yapılmış yapay diş kökleridir. Günümüzde diş implantları doğal dişlere en iyi alternatif olarak kabul edilmektedir. Geleneksel sabit ve hareketli protezlere oranla daha iyi konuşma ve çiğneme fonksiyonu sağlarken doğal bir görünümü de beraberinde getirmektedir.

ÇOK BAŞARILI SONUÇLAR VERİR

Tek diş veya daha fazla diş eksikliğinde eğer implant yerleştirmeye uygun kemik mevcutsa ve hastanın genel sağlık durumu implant uygulanması için sorun oluşturmuyorsa hasta ve hekim tarafından çok başarılı sonuçlar verebilen bir tedavi şeklidir.

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde  Diş hekimlerimize  gerçekleştirdiğimiz eğitimler sonucunda gerekli düzenlemeler yapılarak  implant uygulamasına başlanmıştır. Ben daha önce çalıştığım kurumumda implant yapan bir uzmandım. Burada da hastalarımıza şuan implantları kendim de yapıyorum. Fakat az önce söylediğim gibi iyi bir ekibimiz var.

ALMAN MARKA İMPLANT YAPIYORUZ

Ve vatandaşlarımızın kafası şu noktada hiç karışmasın ki, yaptığımız implantlar şuan için en iyi ve kaliteli implantlardır. Alman marka bir implant yapıyoruz. Gelen vatandaşlarımıza konu hakkında bilgi veriyoruz. Burada hastalarımıza daha iyi hizmet vermek ve tedavi standartlarımızı yükseltmek gayreti içindeyiz” dedi.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 8 = 11