GÖÇMEN ÖĞRENCİ TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

Gölcük Kocatepe Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ayman Salpagarov Gölcük’ün gururu oldu, Suriye’de doğdu, Rusya’da büyüdü, Türkiye’de LSG 1.cisi oldu.

1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katıldığı sınav sonuçlarının açılması ardından Gölcük’ü gururlandıran bir tablo yaşandı.

Türkiye’ye 6 yıl önce gelen Rusya uyruklu bir ailenin çocuğu olan 14 yaşındaki Ayman Salpagarov adlı öğrenci Gölcük Kocatepe Ortaokuluna 2 yıl önce eğitim almaya başladı.

2 yıldır LGS sınavlarına hazırlandı ve okul idaresi ve öğretmenlerinin büyük desteğini de alarak girdiği LGS sınavlarında 500 tam puan alarak Türkiye Birinciliğini kazanarak Gölcük’ü gururlandırdı.

Kocatepe Ortaokul Müdürü Fuat Gedik “Bu öğrencimiz 2 yıl önce okulumuza geldi, kendisinin büyük başarılı olduğunu gözlemledik, LGS sınavlarında da büyük başarı elde edeceğine inandık,

azimle birlikte çalışmalarını yaptı, bizlerde öğretmenlerimizin de desteği ile büyük bir başarı elde ederek Türkiye 1.ciliğini kazandı, bu da bizleri büyük bir şekilde onurlandırdı ve okulumuzu

ideal bir okul olduğunu kanıtlamış oldu, okulumuzda ayrıca 7-8 öğrencimiz de nitelikli okullara gidebilecekler, Okulumuz idaresi olarak başarılı öğrencimiz Ayman Salpagarov’a bundan sonraki eğitim yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1