GESOTİM’İN ENKAZDAN KURTARDIĞI ZEHRA KIZIMIZIN BACAĞI KESİLDİ!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Adıyaman’da Gesotim, arama- kurtarma ekiplerinin saatler süren çalışması ile depremden 6 Şubat saat: 23.50 civarlarında çıkarılan 11 yaşındaki Fatma Zehra’dan haber var.

ZEHRA’DAN HABER VAR

Gölcük Gesotim Arama Kurtarma Ekibi, komutanları Necmi Kocaman ile birlikte depremden saatler sonra deprem bölgesine yardım ve kurtarma için yola çıktı. Depremin 1. Gününde Adıyaman’a ulaşan Gesotim ekibi hemen bölgede arama kurtarma çalışmakarına başladı. Ve saatler sonra 11 yaşındaki Fatma Zehra’yı kurtardılar. Enkazdan kurtarılan Fatma Zehra’nın Diyarbakır’da tedavi süreci devam ediyor. Gesotim komutanından edindiğimiz bilgilere göre 11 yaşındaki evladımızın, bugün Diyarbakır kadın doğum hastanesi’ nde kangrenden dolayı sağ bacağının kesildiği, yarın ise sol bacağının kesileceği bilgisi geldi.

KOCAMAN AİLEYLE DİYALOG HALİNDE

11 yaşındaki fatma Zehra’nın sağlığı hakkında sürekli telefonla bilgi alan kocaman, Fatma Zehra’nın bugün sağ bacağının kesildiğini, yarın ise sol bacağında kangrenden dolayı kesileceğinin bilgisini verdi. Diyarbakır kadın doğum hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiğini söyledi. Sürekli telefon ederek aileden bilgi alan kocaman, Zehra ile konuştuğumda ise seni Gölcük’te misafir edeceğiz Zehra dediğini söyledi.

Başkan Kocaman şöyle devam etti; 11 yaşındaki evladımız Zehra’yı 23.50 civarı çıkardık, o enkazdan Zehra’nın kardeşi 6 yaşındaki Muhammet Talha Delice’yi de çıkardık. Ailemizle iletişimimiz devam ediyor. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Yaşama tutunmak, hayatta kalmak çok kıymetli, zehra’yı gözlerinden öpüyorum ifadelerini kullandı.

kardeş Muhammet Talha Delice

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =