Gesotim’e Hilti Bağışladılar

İlçemizde bulunan Karakaş Otopark Sahipleri Samet Karakaş, Bahadır Karakaş ve Hüseyin Karakaş örnek bir davranışa imza atarak, ülkemizin önemli arama kurtarma ekibinin başında gelen GESOTİM’e hilti alarak, destek oldu. Karakaş Otopark Sahiplerinden Samet Karakaş, ‘GESOTİM’e ne kadar destek olursak o kadar hayat kurtulur, o kadar güvende oluruz’ dedi.

Başkan Kocaman, ‘Samet kardeşim örnek olmuştur’

GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, Karakaş’a örnek davranışından ötürü teşekkür ederken, ‘GESOTİM hepimizin. GESOTİM’e destek olan Samet kardeşime ve herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Karakaş, ‘GESOTİM var ise insan yaşasın, güvende olalım’

Karakaş Otopark Sahiplerinden Samet Karakaş, yaptığı açıklamada, ‘GESOTİM biliyorsunuz afet durumlarında koruyucu, kurtarıcı olarak görev yapıyor. Hayat ve can kurtarıyor. İnsan güvenliğinin en başında gelen unsurlarından bir tanesi de budur. Bizde Karakaş Otopark olarak Necmi Kocaman başkanın başlattığı akıma destek vermek amacıyla Gölcük Arama Kurtarma Timi olan (GESOTİM)’e hilti aldık ve kendileri de aldığımız hiltiyi teslim aldılar. Karakaş Otopark olarak düşündüm ki GESOTİM var ise doğal afetlerden korkmamamız gerekiyor. GESOTİM var ise insan yaşasın, güvende olalım. Bizde böyle bir şey için GESOTİM’e destek olmak istedik. Ben bunu herkesle paylaşacağım, bütün esnaf ve İş adamı arkadaşlarımla konuşacağım. GESOTİM’e ne kadar destek olursak o kadar hayat kurtulur, o kadar güvende oluruz. Doğal afet gelmeyecekmiş gibi yaşamamak gerekir. Afetler her an her zaman kapımızı çalabilir. Bizler Marmara bölgesinde yaşıyoruz. Bu yüzden de geçmişte yaşadığımız 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminden ders almamız gerekir. 1999 depremi insanlara çok büyük acılar yaşattı. O depremden aldığımız dersle GESOTİM’e çok daha fazla sahip çıkıp, destek olursak, kendimizi güvende hissederiz’ dedi.Karakaş, son olarak tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının geçtiğimiz gün kutladığı Regaip kandilini kutlarken, İdlib’de hava saldırısı sonucu hayatını kaybeden 33 Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına başsağlığı temennisini iletti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4