GENÇLERİN ÖFKE VE ACILARI PEŞ PEŞE İSTİFALARI GETİRDİ

CHP Kartepe İlçe Yöneticileri Cihan Çakır, Fatih Harbi, Elif Sert ve Yasin Çakmak Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak’ın intiharı sonrasında kimsenin yüzüne bakamayacaklarını söyleyerek görevlerinden istifa ettiler

Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak’ın maddi sorunları ve işsizlik nedeniyle dün gece 42 evler köprüsünden atlayarak yaşamına son vermişti. Adak’ın intiharı sonrası CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar istifa ettiğini duyurdu.

İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELMEYE BAŞLADI

Uçar’ın ardından Kartepe’den de peş peşe istifalar gelmeye başladı. İlçe Yöneticileri Cihan Çakır, Fatih Harbi, Elif Sert ve Yasin Çakmak partideki görevlerinden istifa ettiler. Partinin gençlik kollarında yetişmiş olan dört isim Adak’ın intiharı sonrasında ortak bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada “Üzerinde Sorumluluk Hisseden Herkesin Yapabileceği En Onurlu Davranıştır İstifa Makamı. Biz Bugün Kartepe’li Genç Kardeşimizi İmkansızlıklar Yüzünden Toprağa Verdiysek, Kartepe’de Yöneticilik Yapamam. Sokağa Bile Çıkamam. Cumhuriyet Halk Partisindenki Tüm Görevlerimden İstifa Ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 16 = 17