“GENÇLER İÇİN TÜM HAZIRLIKLARI YAPTIK”

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve parti üyeleri Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde STK’lar ve muhtar adayları ile bir araya gelerek Ulaşlı halkının isteklerini ve eksikliklerini dinledi. Dernek Başkanı Ercan Büyükbaş tarafından aday İşeri’ye STK temsilcileri ve muhtarlarla ortak olarak hazırlanan beklenilen hizmet aksiyonları raporu verildi. İşeri “Gençlerimiz zor dönemlerden geçiyor. Onları göz ardı ediyorlar yapılan projeler yeterli değil, bizler iş konusundan kaliteli vakit geçirebilecek alanlara kadar tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

ÖNCELİK İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN OLACAK

Çevre düzenlemesinden iş ve istihdama kadar her konuda geri plana atılmış Ulaşlı’ya hak ettiği değeri göstereceğiz diyen İsmet İşeri “Belediye başkanlığına aday olduğumda, rozetimi de amblemimi de bir kenara koyarak Gölcük halkına hizmet için yola çıktım. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi şu an anlamaktayım. Ulaşlı halkını Karamürsel ve Değirmendere arasına sıkıştırarak bazı durumlara mahkum etmişler. Gençler imkansızlıklardan dolayı kötü alışkanlıklar ediniyor. Gençlere yeterli iş olanakları sağlamazsanız, vakit geçirebilecek alanlar yaratmazsanız bunun vebali bizimde üzerimizde olur. Belediye olarak her yaştan her düşünceden insana sahip çıkacağız, kucaklayacağız. Ne partilim ne akrabam, önceliğim ihtiyaç sahibi olan vatandaşım olacak” ifadelerini kullandı. .

“GÖLCÜK´ÜN DİNAMİKLERİNİ KUCAKLAYACAĞIZ”

İşeri’den sözü alan Başkan Fikret Gürel “ Ulaşlı ve Halıdere doğasıyla Gölcük’ün sayılı yerleri arasında ancak bir türlü bunlar yeterli seviyelerde kullanılmadı. Bizlerde diyoruz ki oy verin bir 5 sene bakın deneyin göreceksiniz pişman olmayacaksınız. Sosyal belediyecilik anlayışının her zerresini burada göstereceğiz. Bugün vatandaşımız sosyal ihtiyaçlarını karşılamak adına İzmit’e gidiyor. Kendi halkımızın kendi esnafımızın kazanması için çalışacağız. Bizlerde diyoruz ki Gölcük’ün bütün dinamiklerini kucaklayacağız.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4