GENÇ MALİ MÜŞAVİR SEZGİN RAŞİTOĞLU’NA BAŞARILAR

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası KSMMMO yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı. Bu toplantı çok anlamlı bir törene de şahitlik etti. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) odasınca gerekli sınavları geçen 14 kişiye serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatları verildi.

KSMMMO meclis toplantısında bir ilk yaşandı. Muhasebe mesleğine uzun yıllar hizmet vermiş ve belli yaşın üzerindeki 35 meslek mensubu ile, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, mali müşavirler, 20 üye ile KSMMMO’ nun kuruluş aşamalarında bulunmuş, 5 Yeminli Mali Müşavir’ de toplantıya katılarak üyelere tanıtıldı.

Mesleğe yeni atılmış 14 Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir’in ruhsatları da bu toplantıda meslek büyüklerince kendilerine verildi.

KSMMMO Başkanı Mustafa TAŞPINAR; Uzun ve meşakkatli süreçten başarıyla çıkan arkadaşlarımız, olan güvenimizi ve inancımızı bir kez daha tekrarlıyorum. Oda kurul ve komiteleri, oda personeli ve meslek camiamız adına bir kez daha kendilerini tebrik ediyor, onları bu zorlu yolculukta yalnız bırakmayan ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

İlçemizin sevilen isimlerinden genç ve başarılı mali müşavir Sezgin Raşitoğlu’da, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ruhsatını aldı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) odasınca gerekli sınavları geçen 14 kişinin arasında olan ve  serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatını alan kentimizin sevilen genç mali müşavirlerinden Sezgin Raşitoğlu’na, Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, meslek hayatında başarılar diliyoruz.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 − 6 =