GENÇ DİŞ HEKİMİ KOÜ DİŞ HEKİMİLİĞİ MEZUNU

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda meydana gelen uçak kazasında 3 kişi hayatını kaybetmişti. O kişilerden biri de diş hekimi Zehra Bilgi Koçar. Uçak kazasında hayatını kaybeden hekimi Zehra Bilgi Koçar’ın Kocaeli Üniversitesi mezunu olduğu açıklandı.

Koçar’ın hayatını kaybetmesi ile ilgili KOÜ Rektörlüğü bir başsağlığı mesajı yayınladı.

“Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 05.02.2020 tarihinde meydana gelen uçak kazasında vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendiğimiz, Kocaeli Üniversitesi Ailesi’nin kıymetli evladı, üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi mezun öğrencimiz Zehra Bilgi Koçar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Kocaeli Üniversitesi Ailesi’ne başsağlığı diliyoruz.

Zehra Bilgi Koçar’ın cenazesi, yarın Tekirdağ Malkara’da toprağa verilecek.”

KOCASI İLE BERABER UÇAĞA BİNECEKTİ İPTAL OLDU

İzmir’de yaşayan Zehra Bilgi Koçar’ın diş hekimliği yaptığı öğrenildi. Kocası Gökhan Koçar ile 2019 yılının Temmuz ayında evlenen Koçar, eşiyle beraber hafta sonu tatili nedeniyle İzmir’den İstanbul’a seyahat planladı.

Ticaret Bakanlığı’nda müfettiş olan Gökhan Koçar’a İstanbul’da görev çıkınca Gökhan Koçar daha önce İstanbul’a gelmek zorunda kaldı. Dün akşam saatlerinde İzmir’den İstanbul’a gelen Zehra Bilgi Koçar, uçak kazasında hayatını kaybetti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 + = 56