GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, Manavgat’ta yangın bölgelerini ziyaret etmek için Antalya’ya gitti.  Başkan Özüpak, “Yangından etkilenen Manavgatlı vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yaralarını sarmaya geldik” ifadelerini kullandı.

“YARALARI SARMAK İÇİN GELDİK”

Tüm Türkiye’yi derinden üzen ve seferber eden yangınların ardından afet bölgelerine yardımlar ve ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, Pazar günü Manavgat yangın bölgesinde yangından etkilenen yurttaşlarla bir araya geldi. Manavgat’taki yangınlar için bağışlar toplayan dernek üyeleri topladıkları yardımları teslim etmek için Pazar günü afet bölgelerine intikal etti.

“23 İLDE ÖRGÜTLENDİK”

Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerine giden Başkan Gönül Boran Özüpak ziyaretiyle ilgili şu bilgileri aktardı: “Manavgat ve Gündoğmuş bölgelerine yardım götürmek için Antalya’ya geldik. Manavgat’ta ki afetzedeler için ihtiyaç listemizi hazırladık. Zaten afet yerlerinin muhtarlıklarıyla iletişim halindeydik. İhtiyaçları karşıladık yardımların dağıtımını gerçekleştirdik. Köylerde ki yaraları bir nebze de olsa sarmaya çalışıyoruz. Ne derece etkili oluruz bilmiyoruz. 23 ilde örgütlenen bir topluluğuz. Çoğu arkadaşlarımız kendi imkânlarıyla yardımlarını yaptı. Buraya da herkesin selamlarını ve Allah bir daha yaşatmasın dualarını ileterek geldim. Elimizden geldiğince, bir nebze de olsa yaralarımızı sarmaya çalıştık.”

“ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN”

“Hepimiz için acı kayıplar. Ciğerlerimiz yandı.  Binlerce orman yandı bakamadık bile. Ne görüntülerine ne o köylerde ki yaşayan büyüklerimize, kardeşlerimize, vatandaşlarımıza ulaşamama, orada olamama üzüntüsünü de taşıdık. Allah bir daha göstermesin böyle acıları. Düşünsenize yangın var ve ayağınıza terlik dahi giyemeden her şeyinizi de bırakıp kaçabiliyorsunuz.  Orada binlerce doğanın dostu canlıların telef oluşu hepimizin içini acıttı.” Dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 64