Gaziler Günü münasebetiyle ziyaret ettiler

AK Parti İlçe Teşkilatı 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “ Vatanımız için canını hiçe sayan siz değerli gazilerimizi saygıyla selamlıyorum. Sizlere minnettarız” dedi.

 Gaziler Günü münasebetiyle ziyaret ettiler

19 Eylül 1921 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilmesi nedeniyle kutlanan Gaziler Günü münasebetiyle AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve İlçe Yönetimi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesini ziyaret ettiler.

Seymen, “Tüm Gazilerimiz bizim başımızın tacı”

Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “ Gazilerimizin bu çok özel günlerini kutluyoruz. Öncelikle biz şunu düşünüyoruz; Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını siper etmiş olan gazilerimizi tek gün, tek hafta, tek ay değil 365 gün 6 saat Gazilerimize gerekli önemi ve ehemmiyeti vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Tüm Gazilerimiz bizim başımızın tacı. Başkanım dün törede “Ne mutlu Türk’üm” diyerek sözünü bitirmişti. Bizde devamını öyle getiriyoruz” dedi.

Arslan, “Gazimizle, şehidimizle, askerimizle, polisimizle ülkemize sahip çıkmalıyız”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den sonra söz alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, “Evet bu hafta bizim haftamız ve teveccüh gösterip bizleri ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen ve Yönetimine bu nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etmek istiyorum. iyi ki varlar, sağ olsunlar. Bu memleket bizim, hiçbir yere gidecek halimiz yok. Memleketimize sahip çıkalım. Gazimizle, şehidimizle, askerimizle, polisimizle ülkemize sahip çıkmalıyız. Allah sonumuzu iyi etsin” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 1 =