GAZİ ARSASI NE OLACAK?

 

Gölcük Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre eski Gazi Ortaokulu’nun alanının zemini 15-20 gün içerisinde düzeltilecek ve otopark olarak kullanılmaya devam edecek.

 

 

 

 

Geçtiğimiz yıllarda Gazi Ortaokulu’nun yıkılmasının ardından boş arsa araç sürücülerine kolaylık sağlanması amacıyla otopark olarak kullanılmaya başlanmıştı. Bu alan ücretsiz olduğu için araç sürücüleri tarafından yıllardır büyük ilgi görmeye devam ediyor.

KAVGALAR YAŞANIYORDU

Zeminin bozuk olması ve giriş çıkış olarak kullanılan alanın dar olmasından dolayı hemen hemen her gün kavgaların yaşandığı bu otoparkta, yapılan çalışmalar ile büyük ölçüde değiştirilmiş ve giriş çıkışların olduğu alanın zemini düzeltilmişti. Yağmur sonrası biriken sular ve düzensizlik sürücüler için zorlukların yaşanmasına neden oluyor.

MECLİS KARAR VERECEK

Gölcük Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre, ‘’Kentsel Dönüşüm ile ilgili bir durum olduğu için pek bu konuya girmedik. Bu alanın zemininin düzeltilmesinin ardından bu konuyu aylık olarak gerçekleştirdiğimiz meclis toplantısında dile getirilecek. Karara göre bu otopark ya ücretli ya da ücretsiz olacak. 15-20 gün içerisinde bu otoparkın alanının zeminine bir düzenleme yapılacak. Meclis Toplantısında bu konu gündeme getirilecek’’ dediler.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 + = 81