Gazetemize ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

Gölcük Vizyon Gazetesine  ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretimize Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve AK Parti Gölcük Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Klinik psikolog Dr.Ali Ruhan ÇELİK geldi.

Gölcük Vizyon Gazetesine  ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Gölcükspor Başkanı Temel Erten “Yeni yerinizde şehrin nabzını tutan, kente katkı veren haberler yapmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gölcük Vizyon Gazetesi imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’e yeni ofislerinden dolayı tebrik eden Başkan Temel Erten ziyaretinde şu ifadelere yer verdi.

“BASIN OLMAZSA OLMAZDIR”

Erten, “Tebrik ediyorum. Yeni yeriniz hayırlı olsun. İnsana ulaşmanın en doğru yolu basındır. Bir kentte basın olmazsa olmazdır. Basını her zaman desteklenmelidir. Yeni yerinizde başarılarınızın devamını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

GÖLCÜK AK GENÇLİK’TEN ZİYARET

Diğer ziyaret ise ilçemizin AK Gençliğinden oldu. AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve AK Parti Gölcük Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Klinik psikolog Dr.Ali Ruhan ÇELİK gazetemize ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve kendisine eşlik eden AK Parti Gölcük Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Klinik psikolog Dr.Ali Ruhan ÇELİK, “Gölcük’ümüzü daha da gelişmesi ve tanıtılmasında gösterdiği katkı nedeniyle Gölcük Vizyon Gazetesi’ni kutluyor,  yeni idari binasının hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZEREN TEŞEKKÜR ETTİ

Tuğba Zeren, Gölcükspor Başkanı Temel Erten, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve AK Parti Gölcük Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Klinik psikolog Dr.Ali Ruhan ÇELİK’e, gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 + = 95