GAZETECİLER CEMİYETİNDE “YENİLİK” İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinde bir süredir kongre belirsizliği vardı. Yenilikçi Gazeteciler yönetimini belirledi ve 15 Aralık’ta yapılacak seçim öncesinde çalışmalarına başladı. Gazetemizin Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal’da yenilikçi grubun yönetim listesinde yer aldı. Yenilikçi Gazetecilerin başkan adayı ise Cemal Kaplan oldu.

Cemiyeti bu sıkıntılı süreçten kurtarmak ve yeni bir döneme taşımak isteyen Yenilikçi Gazeteciler, olağanüstü kongre için üyelerin yarısından fazlasından imza toplamıştı. Genel kurul talebine direnemeyen mevcut yönetim 15 Aralık 2018 tarihinde kongre kararı almıştı.

İMZA TOPLANMIŞTI

Bilindiği gibi,mevcut yönetimde başkan vekilliği yapan Hakan Süer, Cemal Kaplan ve Halit Yılmaz’ın önderlik ettiği bu süreçte önce yönetim içinde başkan değişikliği talebi gündeme getirilmiş, sonuç alınamaması nedeniyle daha sonra üyelerden imza toplamaya başlamıştı. Toplanan imzaların noter aracılığıyla Kapanca Sokak’taki Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti merkezine iletildikten sonra yasal süreç işlemişti. Bunun üzerine Çetin Gürol ve yönetimi 15 Aralık 2018’de kongre kararı almıştı.

BAŞKAN ADAYI KAPLAN

Yenilikçi Gazetecilerin seçime girecek yönetim kurulu da belli oldu. Yenilikçi Gazetecilerin başkan adayı Cemal Kaplan olurken, yönetimde kent kamuoyunun yakından tanıdığı ve sahadaki gazetecilerin sıkıntılarını yakinen bilen isimler yönetimde yer buldu

YÖNETİM KURULU

Cemal Kaplan
Abbas Çakar
Ahmet Ayar
Bülent Ekinci
Emrah Erdoğan
Furkan Çalışkan
Gökhan Karabulut
Gürcan Yılmaz
Hakan Süer
Hayrettin Albayrak
İlker Akşit
Kadriye Karademir
Mesut Çatak
Recep Şeyhoğlu
Serkan Sidal
Süriye Çatak
Şengül Oymak
Yunus Kahraman
Denetleme kurulu
Adem Turgut

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 64 = 72