FİTOZOĞLU MUHTARLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gölcük’ün önemli mahallelerinden birisi olan Donanma’dan da güçlü bir isim olan Sibel Fitozoğlu adaylığını açıkladı. 1975 doğumlu Fitozoğlu, mahallenin sorunlarını ve halkın dertlerini çözmek için aday olduğunu söyledi.

31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerine her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bu noktada muıhtar adayları da bir bir ortaya çıkıyor. Gölcük’ün önemli mahallelerinden birisi olan Donanma’dan da güçlü bir isim olan Sibel Fitozoğlu adaylığını açıkladı. 1975 doğumlu Fitozoğlu, mahallenin sorunlarını ve halkın dertlerini çözmek için aday olduğunu söyledi.

DONANMA MAHALLESİNDEN ADAY

Gazetemize kendini tanıtan bir açıklamada yapan Fitozoğlu şunları söyledi: “1975 İzmit doğumluyum. Doğma büyüme Gölcük’te ikamet ediyorum. 20 yıldır da Donanma Mahallesinde oturuyorum. İlköğrenimimi Gölcük Piri Reis İlköğretim Okulu’nda, orta öğrenimimi Gölcük Kız Meslek Lisesi’nde okudum. 1996 yılında eşim Özcan fitozoğlu ile evlendim. Esra Fitozoğlu isminde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi bir evlat sahibiyim. Halen eşimle beraber Gölcük’te esnaflık yapıyoruz. Bir esnaf, bir ev hanımı ve bir anne olarak, hem de uzun yıllardır bu şehirde ve mahallede yaşayan bir kadın olarak Gölcük ve mahallemizin sorunlarına hakim ve duyarlı biriyim. Siz değerli hemşerilerimin ve mahallemin sıkıntılarına yardımcı olacağıma inanıyor ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 − = 23