FİNAL OKULLARI SAĞLAM ADIMLARLA YOLA DEVAM

18 yıllık eğitim tecrübesiyle kentimizin öncü kurumları arasında yer alan Final Okulları, haklarında çıkan konkordato iddialarına son noktayı koydu. Final Okulları kurucusu Metin San, “İşimizin başında olarak yolumuza sağlam adımlarla devam ediyoruz” dedi.

İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ

Çağdaş ve kaliteli eğitim anlayışıyla 18 yıldır eğitim camiasında varlığını sürdüren Final Okulları, son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara bağlı olarak haklarında çıkan konkordato iddialarına yanıt verdi. Velilerin içinin rahat etmesini söyleyen okul kurucusu Metin San, sıkıntının bünyelerinde bulunan elektrik firmasından kaynaklandığını belirtip, “Eğitim sektörümüzle ile ilgili mali bir problemimiz bulunmuyor. İşimizin başında olarak yolumuza sağlam adımlarla devam ediyoruz” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Gölcük’teki okul binasında gerçekleşen basın toplantısında okul kurucusu Metin San’ın yanı sıra; İlköğretim Müdürü Emre Ateş, Lise Müdürü Şafak Kılıç, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Demir ve yardımcısı Başak Kılıç ile Kantin ve Yemekhane İşletmecisi Tuncay Cabar da hazır bulundu. Okulda verilen eğitim hakkında bilgi verip, okulu gezdiren yetkililer daha sonrasında yaşanan süreci anlattı.

OKULLA ALAKALI SIKINTIMIZ YOK

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan okul kurucusu Metin San, bünyelerinde okul dışında 4 firma daha bulunduğunu belirtip şu açıklamalarda bulundu: “Döviz kurlarından yaşanan artış ve faizler nedeniyle elektronik mağazamızda yaşanan sıkıntı şirketimizi mali bir sıkıntıya sokmuştur. Velilerimiz haklı olarak endişe içerisinde fakat içleri rahat olsun. Okulumuzla alakalı hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Mağazamızla alakalı aldığımız konkordato kararı da zaten okulumuzu sıkıntıya sokmamak içindi.

BURSLULUK SINAVINA DAVET EDİYORUZ

Yolumuza sağlam adımlarla devam ediyoruz. Biz daha dün bu sektörde bulunmuyoruz. 18 yıldır kaliteli bir şekilde yolumuzda başarıyla yürüyoruz. Okulumuza yapmakta olduğumuz eklemelerimiz, tadilatlarımız devam ediyor. Hatta Şubat ayında erken dönem kayıt sürecimiz de başlıyor. Kurumumuzda eğitim görmek isteyen çocuklarımızı bursluluk sınavımıza da davet ediyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − 92 =