“FETÖ MENSUPLARINI İKTİDARA GELİNCE SERBEST BIRAKACAĞIZ DİYORLAR”

‘’AK Parti Gölcük 107. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kartepe ile başlayan Ak Parti ilçe danışma toplantıları Gölcük’te 2023 Türkiye Yüzyılı temasının coşkusuyla, büyük bir katılım ve coşku ile başladı ve Gölcük’le kapanışı yaptı.

Toplantıda AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, muhalefete işte şu sözlerle yüklendi

 “FETÖ MENSUPLARINI İKTİDARA GELİNCE SERBEST BIRAKACAĞIZ DİYORLAR”

Başkan Ellibeş, konuşmasına son vererek “Halkımız yetkiyi Erdoğan’a verince demokrasi ile bağlarını koparabilirler. Bu rejimi yıkmak isteyen, darbe girişiminde bulunan FETÖ mensuplarını ‘İktidara geldiğimizde serbest bırakacağız’ diyorlar. Bunlar, darbe girişiminde bulundular. Demokrasimize el uzattılar. Sonra da demokrasiyi savunuyoruz diyorlar.

“ SENİN SONUN ADNAN MENDERES GİBİ OLACAK DEDİLER”

‘Senin sonun Adnan Menderes gibi olacak’ da dediler. Kol kola, gönül gönüle çalışacağız. Bu muhalefete bu ülke teslim edilemez. Bunun vebali büyük olur. Tek çare, Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha sıkı kenetlenmektir. Bunu dün yaptık, yarın yine yapacağız. Bizim bu noktada geçmişteki tecrübelerimiz ve sandığa yansıyan irademiz gayet net. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye yüzyılı vizyonunu ilan etti. Ertesi gün de yerli ve milli otomobilimizin banttan inişini gördük. Teşkilatlarımızın bu noktada daha fazla özveri içinde olması lazım. Kocaeli, 15 seçimde iradesini AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıttı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 + = 65