FENER ALAYINDA 95. YIL COŞKUSU 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen fener alayı etkinliğinde, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı önünde toplanan grup, ellerindeki meşalelerle Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Anıtpark’a kadar yürüdü. 95.yıl coşkusu doyasıya yaşandı.

Gölcük Kaymakamlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı önünde toplanan grup, ellerindeki meşalelerle Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Anıtpark’a kadar yürüdü. Marşlara eşlik eden kalabalığa evlerinin balkonlarından Türk Bayrağı sallayan ve alkış tutan vatandaşlarda destek verdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kutlamalara İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, sivil toplum kuruluşu üyeleri, Belediyesi Meclis Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlardan oluşan yüzlerce kişi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci yıl dönümü coşkusuna ortak oldu.

DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

Fener alayına yüzlerce kişi katılırken, Anıtpark’ta yapılacak olan etkinliğe geçildi. Anıtpark Meydanı’na gelindiğinde ise topluluk, dev Türk Bayrağı açarak Atatürk büstü önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu. Sonrasında Gölcük Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterileri ve Donanma Komutanlığı Bandosu konseri ile program son buldu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1