EYT’LİLERE TELEFON ÇAĞRISI!

EYT’lilere, “Bu numarayı arayın” çağrısı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Koordinatörü Alper Özüpak, telefonunu yayımlayan AKP İBB Başkan adayı Binali Yıldırım’ın telefonunu paylaştı ve “0532 136 99 99’u arayarak kendisinin dediği gibi Binali Bey’e ulaşalım ve EYT’li olarak dertleşelim ne dersiniz, arayalım mı?” dedi

YSK’nin kararı ile iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri 23 Haziran’da tekrarlanacak. AKP’nin adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Yıldırım, İstanbul Muhtarlar Buluşması’nda telefon numarasını dev ekrana yansıtarak “Size bir telefon numarası vereceğim. Lütfen bunu not edin. İleride işinize yarayacak” ifadelerini kullandı. Yıldırım’ın 0532 136 99 99 numaralı telefon numarasını paylaşması sonrası EYT de harekete geçti! Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Koordinatörü Alper Özüpak, Facebook’ta bu numarayı paylaşarak EYT’lilere çağrı yaptı, “Binali Bey’e ulaşalım ve EYT’li olarak dertleşelim, ne dersiniz?” dedi.

Özüpak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sn Binali Yıldırım, telefon numarasını yayınlamış bana ulaşın demiş. Sn Binali Bey’e EYT’liler olarak sorunlarımızı iletmek ve mağduriyetimizi anlatmak için 0532 136 99 99’u arayarak kendisinin dediği gibi Binali Bey’e ulaşalım ve EYT’li olarak dertleşelim ne dersiniz, arayalım mı?

Bilindiği gibi ülkemizde milyonlarca EYT’li ve yakını var; bakalım bu çağrı sonrası Binali Yıldırım’ın telefonu susacak mı? Yıldırım, EYT’lilerin sorunlarını dinleyecek mi?

Bilindiği gibi Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinden önce EYT’lilere “Sabırlı olun” demiş ancak EYT, seçim sürecinde gündeme alınmamış ve bu durum İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde seçimin kaybedilmesine etken olmuştu. Yıldırım, dün de Erdoğan’ın “Gündemimizde yok” açıklamasına rağmen EYT sorusuna, “İlgili bakanlığımız çalışma yapıyor” iddiasında bulundu. EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın randevu da talep ettiği Yıldırım’dan bu talebe de henüz cevap verilmiş değil.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 − 29 =