EYT’lilerden Yeniden Refah Parti’ye teşekkür

EYT Mağdurları Kocaeli Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gölcük Yeniden Refah partisine nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çabalarınızı takdir ediyoruz

Sorunların konuşulduğu ve çözümlerin istişare edildiği ziyarette, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras’a ve İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt’ın konu ile ilgili kamuoyuna yaptıkları açıklamalarından ötürü EYT mağdurları Kocaeli Derneği Başkanı Akbulut, mağduriyeti ortadan kaldıracağına inandıkları çözümleri sundukları ve destekledikleri için teşekkür ziyaretine geldiklerini ve kamuoyuna sorunu duyurmada Yeniden Refah partisinin çabasını takdir ettiklerini ifade ettiler.

Milli Kaynak Paketleri-1 kitabı hediye etti

EYT sorunlarının konuşulduğu ziyarette YENİDEN REFAH Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt EYT’liler için düzenlenen imza kampanyasına ilçe yönetimi ile katılarak destek verdi ve partinin Milli Kaynak Paketleri-1 kitabını EYT Mağdurları Kocaeli Dernek Başkanı Zekeriya Akbulut’a hediye etti.

Bayazıt “Emeğin ve emekçinin yanındayız”

Ziyaretin sonunda Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt; “Milli Görüş, dün olduğu gibi bugün de emeğin ve emekçinin, emekli ve mağdurun yanında yer aldığını göstermiş oldu” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 + = 84