EYT’LİLER O MEVKİDE TOPLANACAK..!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de gerçekleştreceiğ mitinge toplu olarak katılma kararı aldı.

EYT, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılma kararı aldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit Milli İrade Meydanı’nda saat 16.30’da miting yapacak.

Bilindiği üzere 2 gün önce İstanbul Maltepe’de emeklilikte yaşa takılanlar dev bir miting gerçekleştirmişti. Bu gelişmeler üzerine EYT SYD Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı, bugün ilimizde gerçekleştirilecek Erdoğan mitingi ile ilgili önemli bir karar aldı.Avcı, AK Parti’nin SMS yoluyla yaptığı toplu davetin mesajını sosyal medya hesabında paylaşarak, “AK Parti’nin davetine katılma kararı aldık. Burada sesimizi duyuracağız. Gelmek isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçsin. Saat 15.00’te toplanıp toplu halde yürüyerek mitinge geçeceğiz. 0532 157 91 88 numaralı telden bana ulaşabilirsiniz.

İstanbul’dan dahi katılım için arayan arkadaşlar.  Cınarlı Camii mevkiinde toplanacağız.

Arkadaşlardan ricam Türk bayrağı dışında bir pankart getirmemeleri. Polis kabul etmiyor. Atılan toplu mesajı, biz de bu ülkenin vatandaşları olarak davet kabul ettik.

Sessiz bir yürüyüş gerçekleştirerek alana toplu halde gireceğiz.” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − 12 =