EYT’liler Bir Araya Geldi

EYT’liler Bir Araya Geldi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Temsilciliği tarafından bugün çok önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. EYT Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı ve Kocaeli’deki EYT mağdurları, Kızılay’a giderek kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.

Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı ve Kocaelili EYT mağdurları bugün İzmit Yürüyüş Yolunda, Ulugazi İlköğretim Okulunun karşısında bulunan Kızılay İzmit Kan Bağış Merkezinde çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Kocaeli’deki EYT mağdurları, sabahın erken saatlerinde kan bağış merkezinin önüne geldi.

Burada EYT Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı ve EYT mağdurları, Kızılay Kan Bağış Merkezinin önünde Türk Bayrağı ile birlikte EYT afişi açtı ve fotoğraf verdi.

Fotoğraf çekiminin ardından programla ilgili bilgilendirme yapan EYT Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, “Biz sadece kendi mağduriyetimizle, kendi hak mücadelemizle uğraşmıyoruz. Bir Sivil toplu kuruluşu olarak toplumun kanayan sosyal yaralarına da parmak basıyoruz.

Bugün kan bağışı ve ilik nakli için donör olmak için Kızılay’dayız. Kocaeli Üniversitesinde madde bağımlılıklarıyla mücadele eden gruplarla temas halindeyiz. Onları destekliyoruz. Her türlü kötü alışkanlığın yok edilmesinden tarafız.

Bizim arkadaş grubumuz Türkiye’nin en kaliteli gruplarından biri. Biz demokratik olarak, marjinallikten uzak bir şekilde bir hak mücadelesi sürdürüyoruz. Ülkesini seven insanlarız. Kimseye bir zararımız olsun istemiyoruz” açıklamasında bulundu.  Açıklamanın ardından EYT’liler İzmit Kan Bağış merkezine giderek kan bağışı kampanyasını başlattı. Kampanya gün boyunca devam edecek ve Kocaeli’de binlerce EYT’linin kan bağışı yapması bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 87 =