EYT ÖYLE BİR ŞEY YAPTIK Kİ!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, gerekli imzaları topladı, icra kurulu belirlendi; konfederasyona giden yolda ilk federasyon kuruluyor

Gönül Boran Özüpak’ın önderliğinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, konfederasyon olma yolunda ilk bölgesel federasyonun imzalarını attı. 2 milyon kişilik mitinglerle tarihe geçen, düzenledikleri toplantılarda salonlara sığmayan, kendilerini gündeme almayanlara sandıkta güçlerini gösterip, “Bizi artık görün” diyen ve tüm Türkiye’ye haklılıklarını duyuran EYT’liler, bundan böyle çok daha aktif bir mücadelenin içine giriyor.

Daha geniş kitlelere ve hak mağduriyetlerine dokunacak olan EYT SYDD, ilk bölgesel federasyonu Marmara Bölgesi’nde kuruyor. Marmara’daki federasyonun genel başkanlığını Gönül Boran Özüpak yürütecek, İç Anadolu ve Ege’deki federasyonların kurulması ile birlikte ise konfederasyonlaşmaya gidilecek.

EYT SYDD’den yapılan açıklamada, emeklilikte yaşa takılanların federasyon girişimleri başarıya ulaştı. Gereken imzaların tamamlandığı ifade edildi. EYT Marmara Federasyonu için imza süreci tamamlanırken başvurunun yakında yapılacağı öğrenildi. EYT Marmara Federasyonu içerisinde Kocaeli ve Gebze dernekleri de bulunuyor. Diğer dernekler ise şöyle: İstanbul, Çorlu, Trakya Çerkezköy, Bursa ve Lüleburgaz.

Yönetim Kurulu Başkanlığını EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın yapacağı federasyonda başkan yardımcılıklarını is Mustafa Avcı ve Alper Özüpak, genel sekreterlik görevini Arzu Lastikçi ve Mehmet Ali Çelik, genel saymanlık görevini Erdoğan Ataman yürütecek.

Turgay Ölüç, Erhan Öncü ve Zekeriya Akbulut ise federasyonda yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunacak  EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, yaptığı kısa açıklamada, “Ben haklıyım, sen haklısın, biz haklıyız! Kenetlenmeyi bırakmayacaksın! Uzak değil; inancın ve mücadelenle kazanan olacaksın!” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − = 20