evladı Önyılmaz’a Donör Oluyor!

Kocaeli Ticaret Odası Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Şefi Ufuk Önyılmaz bir süredir kemik iliği kanseriyle mücadele ediyor. Uygun donör bulunması için kampanyalar başlatılan Önyılmaz için kök hücre bulundu. Müjdeyi kendisi sosyal medyadan duyurdu. Önyılmaz’ı, kızı donör olacak.Kızından alınan kök hücreler babaya nakledilecek.

Ufuk Özyılmaz’ın sosyal medyada paylaştığı İşte o güzel mesaj;

Sevgili Dostlarım,

Yurtiçi ve Yurtdışından bugüne kadar dokumla uyumlu bir donör bulunamadığı için doktorlarım kızım Beyza Önyılmaz’dan kök hücre toplanarak nakil yapılmasının uygun olacağını belirttiler.

Gebzede bulunan “Anadolu Sağlık Merkezi Johns Hopkins Medicine” Hastanesi’nde yapılması planlanan kök hücre naklim

için bir müddet sizinle birlikte olamayacağım.

23 Aralık 2020 tarihinde başlayan hastalığımda her an yanımda olan başta Ailem olmak üzere, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanım, Ağabeyim Necmi Bulut Meclis Başkanım Akın Doğan , Yönetim Kurulu Başkan Vekilim Hüseyin Gezer Yönetim Kurulu Başkan Vekilim Volkan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerime, Çalışma Arkadaşlarıma, KOÜ Hemotoloji Bölümü Profösör ve Doktorlarıma, Donör Adaylarıma, Siyasi partilere, Sivil Toplum kuruluşlarına, Kocaeli İl , İlçe Ülkü Ocakları ve Türk Ocağına, Kocaeli Basınına, Dostlarıma, Ablalarıma, Ağabeylerime, Kardeşlerime, Gönüldaşlarıma ve Ülküdaşlarıma çok teşekkür ederim.

Allah sizi var etsin. Allah’a emanet olun.

Selam ve dua ile….

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 − = 32