EVİNİN PENCERESİNDEN DÜŞEN SIRAÇ BEBEĞi KAYBETTİK!

Geçtiğimiz hafta içerisinde Değirmendere Yalı Mahallesinde binanın 3. Kat penceresinden düşen 1.5 yaşındaki Sıraç bebeği kaybettik.
Değirmendere sakinlerinden Cansu-Soner çiftinin biricik çocukları Sıraç Öz, geçtiğimiz hafta içerisinde evlerinin 3 katının penceresinden düşmesi sonucu ağır yaralanmıştı.
ANNE VE BABA EVLATLARI İÇİN DUA İSTEMİŞTİ
Anne Cansu ve Baba Soner Öz; “Sıraç bebek 27 Ağustos’ta iki yaşını dolduracak 7 temmuz aksamı saat 17. 30da 3. Kattaki evimizin penceresinden aşağı düştü oğlumuzun durumu çok kritik şiddetli bir travma geçirdiği söyleniyor. Kocaeli’den İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildik beyin kanaması çok uzun sürdü halada durduğu net söylenmiyor doktorlar umut vermiyor oğlumuza Allah rızası için bir dua istiyoruz. umudumuzu kesmiyoruz tek umudumuz sizin Gölcük ve Değirmendere halkının aracılığınızla gelecek dualarınız lütfen duyun sesimizi” ifadelerini kullanmışlardı.
DÜNYALAR TATLISI SIRAÇ’I KAYBETTİK
7 Temmuz’dan bu yana yaşam mücadelesi veren küçücük bedeniyle hayata 8 gün tutunan Sıraç bebeği kaybettik. Küçük yavrumuza Allah’tan rahmet, acılı aileye sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =