Eski Dostlar 391. kez buluştu

Rahmetli Mustafa Ersoy, Fikret Balcı ve Emin Saka tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu” 391. toplantısını Otel Asya’da

yaptı. Toplantıya grubun üyeleri ve misafirler katıldı

Eski Dostlar Grubu’nun 391. toplantısı Kamuran Öner ile Özkan Demirer’in ev sahipliğinde İzmit merkezindeki Otel Asya’da gerçekleşti. Uzun bir süre sonrasında Otel Asya’nın geniş ve konforlu salonunda, mezelerin ve yemeklerin lezizliği çerçevesinde grup üyeleri Ramazan ayı ve bayram sonrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

GELENEKSEL ESKİ DOSTLAR BULUŞMASI

Rahmetli Mustafa Ersoy, Fikret Balcı ve Emin Saka tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu”nun bu birlikteliğine ev sahipliği yapan Kamuran Öner ile Özkan Demirer’in yanı sıra, Ahsen Okyar, Rafet Kırgız, İbrahim Saral, Orhan Balcı, Birol Öztürk, Yasin Şengel, Cemil Çetin, Tayfun Ersöz, Mustafa Güner, Erdinç Özden, Tahir Ersöz, Yakup Kalmuk, Kamil Yıldız, Melih Gazeteci, Nizamettin Kamış, Sami Zobuoğlu, İsmail Gündoğdu, Mehmet Akif Şen, İbrahim Kolay, Mustafa Elbi, İbrahim Çizer, Necdet Sezgenç, Rıdvan Toksöz, Mehmet Açık, Asım Kirmanoğlu ile misafirler; Haluk Koyuncu, Halil Kaya, Orhan Karayel ve İlker Özben katıldı.

 

NECDET ÇETİNAK UNUTULMADI

Toplantının yönetimini üstlenen Orhan Balcı’nın açış konuşmasıyla başlayan birliktelikte grup üyesi olarak en son aramızdan ayrılan Necdet Çetinak anıldı.

Kocaelispor’un gündeminde yer alan gelişmeler hatırlatıldı. Grup üyeleri Şubat ayından sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğuyla bol bol ve neşeli sohbet gerçekleştirdi.

 

ÇETİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE NEŞELİ ŞARKILAR

Konuşmalar sonrasında Cemil Çetin’in seslendirdiği “Eski Dostlar” şarkısı hep birlikte söylendi. Grup üyelerinin isteklerinden oluşan şarkıları seslendiren Cemil Çetin’e Tahir Ersöz’de eşlik etti. Tahir Ersöz’ün seslendirdiği “Haydar Haydar” şarkısı ise toplantıya damga vurdu.

 

  1. TOPLANTI 31 MAYIS’TA

Toplantının sonunda 391’inci buluşmayı gerçekleştiren Kamuran Öner ile Özkan Demirer listeyi 392. toplantıyı organize edecek olan İbrahim Çizer, Sami Durmuşoğlu ve İsmail Gündoğdu’ya teslim etti.

Toplantıyı yöneten Gazeteci – Yazar Orhan Balcı

Mustafa Elbi, Rıdvan Toksöz, Kamil Yıldız, Yakup Kalmuk, Rafet Kırgız ve toplantıya katılanlar

Orhan Balcı, Birol Öztürk, Yasin Şengel ve Necdet Sezgenç

Kamuran Öner ve toplantıya katılanlar

Asım Kirmanoğlu, Erdinç Özden

İbrahim Kolay, Mehmet Açık, Mustafa Güner, Sami Zobuoğlu, Kamuran Öner, Tahir Ersöz, İsmail Gündoğdu, Cemil Çetin, İbrahim Çizer şarkıları seslendirirken

Özkan Demirer, Ahsen Okyar, Tayfun Ersöz

Mehmet Akif Şen, Halil Kaya, İbrahim Saral

Sami Zobuoğlu, Özkan Demirer, Mehmet Akif Şen, Cemil Çetin, İbrahim Çizer, Kamuran Öner, Orhan Balcı, İsmail Gündoğdu, Mustafa Güner, Haluk Koyuncu

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)