ESKİ BAŞKAN AYAZ’IN KARARI NET!

Başiskele Belediyesi eski başkanı Hüseyin Ayaz, yerel seçimlere yaklaşık 6 ay kala yeniden, tıpkı eski günlerdeki gibi ez cümle ile sahalara indi. Eski fakat unutulmayan Başkan Ayaz, Başiskele’nin sokaklarında, caddelerinde, parklarında vatandaşla buluştukça, Ayaz ismi Başiskele’de bir kar topu gibi büyüyor.

‘BAŞİSKELE’DE AYAZ HEYECANI’

Yaklaşık 15 gün önceydi. Başiskele’de, ilk buluşmasını sosyal medyadan öğrendiğimiz Ayaz saha çalışmalarının ilk paylaşımını yapmış ve o paylaşıma yorumlar, yağmur olup yağmıştı adeta. Fotoğraflarda vatandaşların gözleri gülüyor hatta özlemle sarılıyorlardı eski başkanlarına. Yine aynı idi Ayaz, kendinden büyüklerinin ellerini öpüyordu, dostlarını, kardeşlerini, Başiskele’yi kucaklıyordu tıpkı eski günlerdeki gibi. Etrafındaki insanlar, kendileri ile yol yürüyen Başiskeleli’ler çok heyecanlıydı. Fotoğrafların dili bizlere bunu anlatıyordu.

Sosyal medyasını sıkça kullanmaya başlayan, Kocaeli siyasetinin önemli isimlerinden Hüseyin Ayaz,  31 Mart 2024  yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Başiskele Belediye Başkan aday adayı olacağını işaret eden çalışmalara başladı ve aralıksız devam ediyor diyebiliriz. Ayaz’ın her hareketi dikkat çekiyor ve takip ediliyor aslında.

‘BİR BEN KALSAM YERYÜZÜNDE’

Ayaz dün akşam saatlerinde yine sosyal medyasında paylaştığı cuma mesajında, Mevlana İdris Zengin’e ait şiirle destekçilerine yine heyecanlandıran, umutları arttıran bir mesaj verdi. Ayaz,  “Bir ben kalsam yeryüzünde, yine de şarkımı söyleyeceğim. Milyarlarca adam üzerime yürüse yine de şarkımı değiştirmeyeceğim” dizeleriyle  Başiskele halkına  anlamlı bir mesaj daha göndermiş oldu. Bakalım Başiskele halkı bu şiiri nasıl tamamlayacak mı?

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 + = 56