“ERKEN SEÇİM YOK”

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük ilçe Başkan vekili Çetin Çıldır, Gölcük ilçe yöneticisi aynı zamanda kentimizin, eğitim camiasının  değerli isimlerinden Cemalettin Yılmaz, Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak ve MHP İl yöneticisi ve geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Gölcük MHP İlçe Başkanvekili Çetin Çıldır, Gölcük ilçe yöneticisi aynı zamanda kentimizin, eğitim camiasının  değerli isimlerinden Cemalettin Yılmaz, Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak ve MHP İl yöneticisi ve geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu öncelikle 2022 yılının ülkemize huzur getirmesini dilediler.

“OKULLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE RAPORLAR HAZIRLADIK”

Gölcük MHP İlçe Başkanvekili Çetin Çıldır ; “Parti içerisinde saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada ki ekip ile yaklaşık 14 haftadır düzenli olarak çalışmalarımızı yaptığımız Eğitim kurumları ziyareti programlarımızın bitirilmesiyle birlikte kamuoyuna paylaşmak için yerel basınımızla birlikteyiz. Biz 14 haftadır eğitim camiasının sorunlarını gidermek için bütün okullarımızı ziyaret ettik ve raporlar hazırladık.

“MESLEK LİSESİ TARİHİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR”

Okullarımızda yaptığımız ziyaretlerde öyle bir detayı gördük ki bir örnek verecek olursam Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oldukça büyük projelere imza atıyor. Okulumuzun bu başarılarını herkese aktarmamız gerekiyor. Mesela lise düzeyinde öğrenci değişim (Erasmus) Programına dahil ülkedeki 11 okuldan bir tanesi bizim lisemiz.  Alman Merkez Bankası’ndan 2 milyon Euro civarı destek almaya hak kazanmış bir okul bizim lisemiz. Çok kıymetli işler yapıyor okulumuz çeşitli ülkelerden öğrencilerine uzun süreli staj imkanı sağlıyor. Staja giden öğrencilerimizin  60 kadarı çalıştıkları yurt dışındaki işyerlerinden iş teklifi almış, oturma ve çalışma izinlerini de işyerleri hazırlıyor. Hatta öğrencilerine yabancı dil desteği veriyor ve öğrenci bu imkanlara tek kuruş ödemeden sahip oluyor. Adeta bir kurum, bir fabrika  gibiler. Pandemi sürecinde kamu kurumları için bir milyon maske üretmişler. Yani şunu dile getirmek istiyorum Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hepimizden habersiz tarihi başarılara imza atıyor. Fakat bizim bu kıymetli öğrencilerimiz, kentimizde var olan büyük  fabrikalarda neden kendi bünyelerine alınmıyor?

Fabrikalar bu öğrencilere uzun süreli stajlar verse, öğrencilere iş tekliflerinde bulunulsa çok güzel olmaz mı? Bu konularda adımlar atmalı. Bizim derdimiz altını çizelim yani Milliyetçi Hareket Partisi bu konular üzerinden siyaset yapmaz. Siyaset, halka hizmet etmek için yapılır, biz bu kentte yetişen kıymetli evlatlarımızın değerlendirilmesini istiyoruz. Meslek liseleri bu ülkenin geleceği açısından son derece önemlidir” ifadelerini kullandı.

“ERKEN SEÇİM KESİNLİKLE YOK”

Çıldır, açıklamasının devamında “Biz MHP olarak sahaya çıktığımız zaman şunu vatandaşımız bizlere merak ettikleri her şey soruyor.  Bizler de her hafta partimizde yaptığımız toplantılarda ülke ve ilçe gündemini değerlendiriyoruz. Bunun sonucunda sahaya hazır bir şekilde çıkıyoruz. Vatandaşlar, MHP’ye her soruyu soruyor, biz de bu konuda cevapları veriyor ve sahada vatandaşımızla bir arada oluyoruz. Sahada bir MHP var. Bunun devam edeceğini söyleyebiliriz. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman çalışır, sadece seçim zamanlarında çalışmaz ve son olarak şunu ilave etmek isterim ki ülkemiz için bir erken seçim söz konusu bile değildir, ne bugün ne yarın bundan sonra önümüzde ki 50 yıl ülkemiz erken seçime girmeyecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 − 76 =