ERGÜN: KURTULUŞ MİLLİ GÖRÜŞ’TE

 

 

 

Erbakan Vakfı Gölcük Temsilciliği geçtiğimiz gün vakıf binasında divan toplantısında konuştu. Gölcük İlçe Temsilcisi Yaşar Ergün yaptığı konuşmada, “Refahyol döneminde kokusunu aldığımız adil ekonomik sisteminin güncellenerek hayata geçirilmesi aciliyet kazanmıştır.Kurtuluş milli görüştedir” dedi.

 

 

 

 

Erbakan Vakfı Gölcük Temsilciliği çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Divan Toplantısı’na ilgi büyük oldu. Toplantının gündemi ise yeni oluşacak olan siyasi parti ve vakfın faaliyetleriydi. Erbakan Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Yaşar Ergün her zaman halkın içinde olduklarını ve vatandaşları ziyaret ederek bilgilendirdiklerini, kadın kollarının çarşı merkezde açtığı standa aşure ikramı ve Dünya Barış konulu broşür dağıttıklarını anlattı.

 

İÇLER ACISI BİR DURUMDAYIZ

Ergün, Türkiye’de yaşanan iç ve dış krizlere değinerek Erbakan hocanın efsane hizmetlerini hatırlattı. Ergün açıklamasının devamında ise, “Bu buhranlardan kurtulmak için ne Derviş, ne de IMF reçetelerine ihtiyacımızın olmadığı anlaşılmıştır. Refahyol döneminde kokusunu aldığımız adil ekonomik sisteminin güncellenerek hayata geçirilmesi aciliyet kazanmıştır. Bu zihniyetlerin böyle bir programı uygulama şansları yoktur. Dış güçler bundan dolayı bunları ite kaka işbaşında tutmaktadırlar. Kurtuluşun milli görüş zihniyetiyle hocamızın bize emanet ettiği programlarla olacağı aşikârdır. Çünkü ülkemizin onaltı senede geldiği içler acısı durum bunu göstermektedir” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 6 =