EREN KONGREDE TEK ADAY

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren; “Yerel seçimler için şimdiden hazırlığa başlıyoruz. Bütün ilçelerimizde kendi adayımız ve logomuz ile seçime girmek istiyoruz” dedi

 Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren yaptığı açıklamada;  ‘Yerel seçimlerle alakalı kısa bir aranın ardından,  tekrar çalışmalara başladık. Bölge bölge çalışmalar yaparak partimizin oy oranının düşük olduğu, mahallelere ayrı bir ağırlık vereceğiz.  Bununla birlikte teşkilatlanma anlamında mahallelerimizde  ciddi bir teşkilatlanma çalışması yapıyoruz.  İnşallah en kısa sürede mahalle teşkilatlanma  sürecini de tamamlamış olacağız.

30.07.2023 pazar günü ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz, kongre sonrası da  tekrardan kalmış olduğumuz yerden devam edeceğiz. İlçe kongremiz ile beraber Gölcük’te 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerin startını vermiş olacağız.  Özellikle şunu belirtmek isterim ki  genç dinamik bir teşkilatız,  ilçemizi iyi biliyoruz sorunları bilerek çalışmalarımızı yapacağız.

Belediye başkan adayı çıkartma noktasında genel başkanımızın da şöyle bir kanaati var. İlçelerde kendi adayımızı çıkartarak  milli görüşün hakim olduğu belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz.  Diğer taraftan yaşanan ekonomik sıkıntılar, emekli maaşlarına zamlar, vergi artışları ve hayat pahalılığıyla alakalı olarak genel başkanımızın önümüzdeki günler de kapsamlı bir açıklama yapacağını düşünüyorum.

30.07.2023 pazar günü Gölcük sanat galerisinde saat 14:00 de gerçekleşecek olan ilçe kongremize tüm Gölcük’lü halkımızı davet ediyoruz’ İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =