ERDOĞAN´I KONUŞTURAN PANKART

Seçim manifestosunun açıklandığı toplantıda pankart açan AK Genç Kocaeli ekibi, yine cumhurbaşkanı Erdoğan’ı konuşturdu. Erdoğan gençlere tam not verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı ile AK Parti’nin seçimler için belirlediği 11 maddelik seçim manifestosunu açıkladı. Toplantıda ‘her zamanki yerinde’ olan Kocaelili AK Gençler, açtıkları pankart ile Ankara’da yine dikkat çekti. 360 metrekarelik devasa pankart açarak salonda yine adlarından söz ettiren AK Gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tam not aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. İşte Cumhur ittifakının tanımı budur” diyerek açılan pankarta cevap verdi.

PAZARA KADAR DEĞİL  MEZARA KADAR

‘Kocaeli burada Reis’inin yanında’ sloganı atarak ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ pankartı açan AK Genç Kocaeli ekibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yine tam not aldı. Açtıkları 360 metrekarelik dev pankartı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. İşte; Cumhur ittifakının tanımı budur. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar. Milletin değerlerine sahip çıkmayanların, şehircilik mirasına sahip çıkması, zaten işin tabiatına aykırı. Mazisiyle barışık olmayan geleceğini inşa edemez” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − 93 =