ERDOĞAN; TEŞKİLATLAR SENİN OMUZLARINDA

AK Parti’de danışma kurulu toplantıları devam ediyor. Dün Tütünçiftlik Kültür Merkezinde, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

BENİM İÇİN BİR GURURDUR

Danışma kurulu toplantısında söz alan İl Başkanı , göreve atandığı gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı ’la arasında geçen diyalogu anlattı. Ellibeş, “Ben Mehmet Ellibeş olarak 41 yıl Belediyesi’nde görev yapmış biri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile il başkanı olarak görevlendirildim ve bu benim için bir onur bir gururdur. Benim üzerimdeki yükü size anlatamam.

OMUZLARIM ÇÖKTÜ

24 Mayıs Cuma günü il başkan adayı olan arkadaşlarımızla saat 18:00 sıralarında cumhurbaşkanımızın yanına çıktık. Cumhurbaşkanımız bana, “ teşkilatlarının yükü Mehmet senin omuzlarında’ dedi. Ben de gayrı ihtiyari olarak, “Şuan omuzlarımın çöktüğünü hissediyorum” şeklinde bir cümle kullanmışım. Kendileri bana moral verdiler. ‘Hayır hala dimdik’ diyerek destek oldular” ifadelerini kullandı.

EMANET KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanımızın takdiri ile il başkanı olarak görevlendirilen Ellibeş, göreve atandığı günden itibaren çalışması, teşkilatları toparlaması, ve babacan tavrı ile Kocaeli’yi birleştiren İl başkanı oldu.  İl başkanlığı görevinde ki başarısı Kocaeli’nin tüm teşkilatlarında konuşuluyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − 53 =