Erdoğan Gölcük’ten “Meydan boş değil” dedi

Gölcük Tersane Komutanlığında havuza çekme ve kaynak törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaya seslenerek “Meydan boş değil” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük Donanma Tersanesi’nde yapımı devam eden 6 adet yeni tip denizaltıdan ilki olan TCG Piri Reis Denizaltısı’nın törenle havuza çekilmesi ve 5. denizaltı TCG Seydi Ali Reis’in ilk kaynak törenini yapmak üzere, bugün Gölcük Donanma Komutanlığı’na geldi

AKAR DA KATILDI

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük Tersane Komutanlığında Yeni Tip Denizaltı Projesi 1’inci Gemisi Pirireis’in Havuza Çekme ve 5’inci Gemisi Seydialireis’in ilk kaynak törenine katılmak için Gölcük’e geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da hazır bulunduğu törene devlet erkanı çok geniş katılım sağladı.

MEYDAN BOŞ DEĞİL

Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Libya başta olmak üzere Türkiye’nin dış politika adımlarıyla ilgili dünyaya seslenirken, “Yaptığımız anlaşmalar uluslar arası hukuka uygundur” dedi. “Türkiye’nin haklarına göz dikenler meydanın boş olmadığını bilsinler” diyen Erdoğan, “Ellerinden gelse bizi dünyadan kazımaya çalışacaklar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 27 = 36