“En Yakın Komşunuz’da” Gelinlik ücretsiz

Hayırsever esnaflarından İsmail Ak tarafından düzenlenen yardım kampanyasında gelen gelinlikler temizlenerek yeni evlenen çiftler için ücretsiz olarak veriliyor.

Hayırsever esnaflarından İsmail Ak, sürekli mağdur insanlara yardım desteklerini esirgemiyor. Düzenlenen gelinlik kampanyasına bu güne kadar her bedene uygun olarak toplam 75 gelinlik geldi. Gelinlikleri temizledikten sonra Gölcük Belediyesinin tahsis ettiği Gölcük Merkez Mahallesi Kapalı iş merkezinin ikinci katı No 15’de bulunan dükkanda açılış programını düzenledi.

Açılışa Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ve Ahmet Karadağ,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Eşi Ayşe Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, katılım sağladılar.

İSMAİL AK’I TEBRİK EDİYORUM

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen açılışta yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi Seymen “Öncelikle bu yardımseverliğinden dolayı İsmail Ak kardeşimi tebrik ediyorum. Yaptığı yardımları yakından takip ediyorum. Bu günde gençlerimiz için böyle bir yardımda bulunması gerçekten çok önemlidir. Yaşadığımız bu süreçte yeni evlenen çiftlerimiz için bu önemli bir girişim oldu. Kendisini bir kez daha tebrik ederim” dedi.

BU YARDIMLAR YERİNE ULAŞMALI

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ise yaptığı konuşmada şunları dile getirdi Ormancıoğlu “İsmail Ak Kardeşimize bu duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum, bu güzel mekanda ihtiyaç sahiplerine yardım yapması ve hayır sever esnaf olarak da diğer esnaflarımıza örnek oluyor, bu eşyalar gerçekten ihtiyaç olan insanların kullanması gerekiyor, burada İsmail AK’ın organize ettiği “En Yakın Komşunuz” sloganıyla Gölcük’lü ihtiyaç sahiplerine veriyor olması bizleri de çok mutlu etmiştir kendisini bir kez daha teşekkür ediyorum hayırlı olsun” dedi.

BİLAL ÇAKIR “HAYIRLI OLSUN”

Açılışa katılan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ise şunları dile getirdi Çakır “Bu güzel mekanı açtığınız için teşekkür ediyorum, gerçekten böylesine ihtiyaç sahiplerine yönelik bir hayır işliyorsunuz, bu ihtiyaçların en kısa sürede yerine ulaşacağına da eminim tekrar hayırlı olsun” dedi.

GELİNLİKLER ÜCRETSİZ

Yardımsever esnafımız İsmail Ak; “öncelikle buradaki bu açılışımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Özellikle bu pandemi sürecinde biz millet olarak büyük bir sıkıntılar yaşadık. Özellikle düğünler hep ertelendi. Ama bunu da söyleyebilirim pandemi sürecinde başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletimiz mükemmel önlemler aldı, bu çok önemli. Pandemi sürecinin ardından yeni evlenen çiftlerimize destek amaçlı olarak bir çalışma başlattık. Bu çalışmamız yeni evlenen gençlerimize gelinlikler ücretsiz olsun diye kampanya başlattık.

Başlattığımız bu kampanyada duyarlı halkımız kampanyaya katkıları kısa bir sürede 75 adet her bedene ve çeşitten gelinlikler geldi. Bizde bu gelinliklerin gerekli temizliklerini yaparak, hazır hale getirdik. Gelinlik sadece Gölcük’te yeni evlenen çiftler için değil, ülkemizin genelinde ihtiyacı olan çiftlerimiz alabilecekler. Düğün sonrasında gelinlikler geri getirilecektir” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =