EN ANLAMLI SERGİ MİNİKLERDEN GELDİ

Değirmendere Müfit Saner İlkögretim Okulu Anasınıfı ögrencileri herkese örnek oldu. Sınıf Öğretmeni Arzu Alaçatı öncülüğünde, velilerinde desteği ile “Gelecek ile görüşüm, mutlaka geri dönüşüm” sloganıyla, minikler geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri görselleri, okulda açılan stantlarda sergilendi.

Değirmendere Müfit Saner İlkögretim Okulu Anasınıfı öğrencileri hazırladıkları sergi ile tüm okullara örnek oldular. Bu noktada Sınıf Öğretmeni Arzu Alaçatı öncülüğünde, velilerinde desteği ile “Gelecek ile görüşüm, mutlaka geri dönüşüm” sloganıyla, minikler geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri görselleri, okulda açılan stantlarda sergilendi. Sergi büyük ilgi görürken, 10 Ocak tarihinde başlarken, 11 Ocak akşam saatlerine kadar açık kaldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜDÜKLERİNDE BİLİNÇLİ BİREYLER OLSUNLAR

Sınıf Öğretmeni Arzu Alaçatı sergiyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız tamamen evlerindeki atıklarla burada gördüğünüz ürünleri yaptı. En çok eski karton, dergi, plastikler ve ahşaplar kullanıldı. Geri dönüşüm çok önemli. Amacımız çocuklara çevre bilincini kazandırmak, geri dönüşümün önemini anlatmak. Hem böylece ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Çocuklar ileride büyüdüğünde bilinçli bireyler oluyor. Bu sayede çevrelerine katkıda bulunacaklar hem de doğal kaynakların kullanımı azalmış olacak. Bizde sergimizde geri dönüşüme yer verdik. Çokta başarılı oldukları için öğrencilerimi kutluyorum” dedi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 10