ELLİBEŞ´TEN VİZYON’A VEDA ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 41 yıllık yürüttüğü belediyecilik görevini devretmeye hazırlanırken gazetemize de veda ziyaretinde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından 3 dönem boyunca yürüttüğü görevini devredecek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetemize veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Ellibeş’i gazetemizin İmtiyaz Sahibi Tuğba Zeren, Serkan Zeren, Muhabir Soner Gülezer, Editör Büşranur Durdu ağırladı.

41.YIL’DA FİNAL YAPIYORUZ

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Ellibeş, devam eden ve bitirilen projeleri hakkında bilgi verdi. Ellibeş, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. “Bizleri 3 dönem boyunca o koltuğa laik gören, her seçimde oyumuzu arttırarak seçim kazanmamıza sebep olan Gölcük halkından yine aynı hassasiyeti bekliyorum” Kolay değil üç dönem üst üste ve her dönem artan oy ile gelmişiz. Gölcük halkının bu jesti bu samimi desteği karşısında şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun. 41 yıllık belediyecilik yaşantımın 15 Yılında Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Kimseyi kırmamaya çalıştım. Kimseyi ötekileştirmedim. İmkânlar doğrultusunda herkesin sorununu çözmeye çalıştım. Kimseye kırılmadım. Ama bizim farkında olmadan kırılan varsa haklarını helal etsinler. Biz onları seviyoruz. Bütün Gölcük’ü seviyoruz. Herkesin başkanı olmaya çalıştık.

Kimseyle de kişisel kavgam ve hesabım olmadı. Huzurluyum. Herkese hakkımı helal ediyorum inşallah onlarda helal eder” ifadelerini kullandı.

GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Ellibeş son olarak “Ben Kırk bir yıldır belediyecilik yapıyorum. Plaka da 41. Finalde güzel oldu. 41 kere maşallah olsun. Samimi desteklerini arkamda hissettiğim, bizlere güç veren Gölcük halkına teşekkür ediyorum. Yüzümüzün akıyla İnşallah bu bayrağı teslim edeceğiz” dedi.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, 41 yıllık yürüttüğü belediyecilik görevini tamamlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, nazik ziyaretinden ve kentimize kattığı değerlerden ötürü teşekkür ederiz.

TUĞBA ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − = 51