ELLİBEŞ’TEN TEŞKİLATLARA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AK Parti’de ilçelerin İstişare Toplantıları devam ediyor. Karamürsel, Başiskele ve Kandıra’da ilçe istişarelerin ardından bu sabah da Derince İstişare toplantısı gerçekleşti. Derince Yelken Cafe-Restaurant’ta yapılan toplantıya, 130 istişare kurulu üyesinden büyük bölümü katıldı. Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Usu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan’ın ev sahipliğinde yapılan istişare toplantısında; İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan Yardımcıları ile Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün hazır bulundu. Hizmet etmeye hep birlikte devam edeceklerini belirten Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, istişarelerde hayırlar olduğunu, teşkilatlarının dava için her şeyini feda ettiğini söyledi

Siyasetin temel amacının insana hizmet olduğunu söyleyen Derince Belediye Başkanı Aygün, “Hiçbir zaman kötü insan yoktur, kötü iletişim vardır. Amacımız hizmet, siyasi partiler araç, bizde bu aracın içindeyiz. Bizim görevimiz vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak, elimizdeki imkanlar ölçüsünde hizmetleri yapacağız. AK Parti vefası olan bir partidir.” dedi. KOCAELİ’DE 300 BİN ÜYE Kocaeli özelinde 300 bin, Türkiye genelinde 10 milyon üyesi olan büyük bir aile olduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bu ailenin başında dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Şükürler olsun bu ailenin içinde siyaset yapıyoruz. AK Parti, vesayetleri yıkarak prangaları sökerek mücadele vererek 18’nci yılını tamamladı. Yılmadık, usanmadık, yorulmadık ama bugüne baktığımızda ülkemiz dünyada söz sahibi duruşu ile örnek bir yapıya kavuştu.” diye konuştu. İSTİŞARELERİN ÖNEMİ BÜYÜK İl Başkanı olarak 5 ayı aşkındır gece gündüz demeden samimiyet ve iyi niyetle, ilçe başkan ve teşkilatları ile uyumlu bir çalışma içinde çalıştığını belirten Ellibeş, bu süre içinde yaptıkları çalışmaları anlattı; “Teşkilatlarımızı beklediğimin üstünde mükemmel buldum. İlçelerimize giderek, teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Teşkilatın her kademesinin en aktif şekilde çalışmasının gayreti içindeyiz. İstişare Kurulu üyelerimizde buluşuyoruz. Hedefimiz; geçmişte AK Parti’ye hizmet etmiş aile bireylerini bir araya getirmektir” dedi.

‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’ dediklerini belirten Ellibeş, Yedi düvele karşı yapılan mücadelede Dünya Liderimize güçlü bir destek veriyoruz. Terör örgütlerine dünyadan sınırsız destek geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız gür sesiyle Avrupa’nın göbeğinde hislerimize tercüman oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gitti Türkiye’yi kötüledi, ülkemizi dünyaya şikayet etti.” ifadelerini kullandı. AK Parti çatısı altında, ülkemiz için milletimiz için mücadeleyi birlikte beraber sürdüreceklerini söyleyen Ellibeş, “18 yıl önce olduğu gibi birlikte yola koyulma vakti. Makamlar hizmete araçtır, gelip geçicidir.” dedi. Kongre sürecine girdiklerini, delege seçimlerinin başlayacağını hatırlatan Ellibeş, konuşmasını şöyle tamamladı: “- İçinizden biri ilçe başkanı, yönetim kurul üyesi olacak. Nöbet şu an bizim sorumluluğumuzda. Türkiye’ye örnek olmuş Kocaeli’de il başkanı olarak çok büyük bir sorumluluğum var. Kime elimi uzattıysam, herkes elime samimi bir şekilde karşılık verdi. Birbirimize olan samimiyetimizden şüphemiz olmasın.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 14 = 18