ELLİBEŞ VE ZEREN’DEN UYSAL’A ZİYARET

İlçemizin sevilen ve sayılan sayılan isimlerinden, Gölcükspor’un eski genel kaptanı Adem Ellibeş, Gölcük Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Zeren ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Gölcükspor’un eski genel kaptanı Adem Ellibeş, Gölcük Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Zeren ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ellibeş; “Sadık Uysal’ın, görevinde yükselerek Genel Sekreter Yardımcılığı görevine gelmesi bizleri ayrıyeten memnun etmiştir. Göreve geldiğinde telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerimi iletmiştim. 65 yaş üstü olduğum için 2. aşımı oldum ve  15 gün bekledim şimdi ise makamında yapmış olduğum ziyaretle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal’a, yeni görevinde başarılarının daim olmasını dilerim” dedi.

Zeren; “Önce Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına getirilen, bir yıl boyunca kişiliği ve eğitimci olmanın verdiği sağduyuyla görevini ve kurumunu başarıyla taşıyan Sadık Başkanımıza Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildikten  sonra hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirmiştik.  İlçemizin kıymetli ismi 7’den 70’e her gönülde yeri olan, Gölcükspor’un eski efsane genel kaptanı, Değirmenderespor’un Spor Direktörü Adem Ellibeş’e ile tekrar ziyaretinde bulunduğumuz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal başkanımıza başarılarının devamını diliyorum.

TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Sekreter yardımcısı Sadık UYSAL “ aslolan hizmettir” Görev bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz diyerek  nazik ziyaretleri için Ellibeş ve Zeren’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 + = 70