Ellibeş: Kadın üye sayımız diğer partilerin toplam üyesinden fazla

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti’de kadın üye sayısının diğer partilerin toplam üye sayısını geçtiğine dikkat çekerek, “AK Davanın inanmış ve partisine bağlı kadınlarıyla 2023 hedefimizi yakalayacağımızdan en ufak şüphemiz yok” dedi

TÜRKİYE’DE 5,5 MİLYON, KOCAELİ’DE 143 BİN KADIN ÜYE

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün kuruluştan bugüne partide görev almış kadın üyelerle bir araya geldi. İl Yönetin Kurulu’nda görev yapan kadın üyelerin organize ettiği toplantıda AK Parti’nin başarısında kadınların emeğine bir kez daha dikkat çeken Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “AK Parti, en başta kadınların özverisi ve fadakarlıklarıyla 18 yıla 100 yıllık hizmet ve eserleri sığdırdı. Bugün partimizi ve dolayısıyla ülkemizi yıpratmak isteyenlere karşı da yine en büyük gücümüzün kadınlarımızın sarsılmaz iradeyle partimize olan bağlılığıdır. Bugün sadece kadın üyelerimizin sayısı diğer partilerin toplam üye sayısını katlıyor.

Türkiye genelinde 5,5 milyon, Kocaeli’de 143 bin 43 kadın üyesi olan tek partiyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden ilçe belediye meclislerimize kadın üye sayımız, sözde kadın hakkı savunucusu partilerden her yerde daha fazladır. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları adeta bir okuldur. Bu okuldan yetişen kadınlar partinin en önemli kademelerine kadar yükselmiş, en etkili temsil noktalarına gelmiştir. Bizler 15 Temmuz’da tankların önüne dikilen, günlerce beton, taş üzerinde uyuyarak vatan nöbeti tutan kadınlarımızın fedakarlıklarını asla unutamayız.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 − = 29