ELLİBEŞ GÖLCÜK TURUNDA

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün Gölcük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük bugün siyasette hareketli bir ziyaret trafiği yaşadı. AK Parti’nin Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Yöneticileri, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yönetimi bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçemizdeydi.

İlk ziyaret Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Sertan Acar’a  oldu.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e,  AK Parti İl Yöneticileri, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yönetimi ve Kocaeli İl Sağlık müdürü Yüksel Pehlevan eşlik etti.  Başhekim Dr. Sertan Acar, hastanenin genel durumuyla ilgili Başkan Ellibeş’e bilgi verdi.  Başkan Ellibeş, başhekim Acar’dan ilçemizin sağlık durumu ile ilgili detaylı bilgi aldı. Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sertan Acar verdiği destek, sağladığı katkı nedeniyle başkan Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.

ELLİBEŞ’TEN, GÖLCÜK TURU

Başkan Ellibeş ve ekibi Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi sonrasında, Donanma Sağlık Kompleksi, Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı, Yeni 112 Acil İstasyonu ziyareti, sonrasında hasta ziyaretleri ve son olarak da Jandarma Komutanlığı yeni bina ziyaretini gerçekleştirdi.

HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

“Hayallerimiz tek tek gerçekleşiyor. Bizim hep isteğimizdi, Gölcük Devlet Hastanemiz beklentilere karşılık verecek, son sistem bir hastanemizin olmasını,  ilçemize böyle bir hizmet vermeyi  çok istemiştik.  Bu hayalimiz gerçek oluyor, hastanemizin yüzde altmış’ı bitmek üzere, 2021 yılının sonuna doğru da faaliyete girecek. Kocaeli’nin tüm ilçeleri ve Gölcük’te daha güzel şeylere laik.  Devletimizin ve hükümetimizin bu yaklaşımını taktir ediyor, ve sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerin bitimi sonrası Esnaf ile de bir araya gelen Ellibeş ve beraberindeki partililer bir anlamda Gölcük’ün nabzını tutmuş oldu.

SİZİ ÇOK ÖZLEDİM DEDİ

Başkan Ellibeş, Esnafı gezerken, esnafla sohbet ederken “sizi çok özledim” dedi.

Pandemi süreci bizi birbirimizden ayırdı, biz Türk milletiğ olarak sıcak kanlıyız, sarılmayı seviyoruz. Ama bu süreçte bunlar kesinlikle yasak, hem kendi hem de karşımızdaki kişilerin sağlığı için kurallara uyuyoruz ve uymalıyız.

Sizi Çok Özledim, bu günler de geçecek ve biz yine kucaklaşacağız” dedi.

Haber: Tuğba ZEREN

Fotoğraflar: Soner GÜLEZER

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − = 65