Efsane isim Gölcükspor’da

Efsane isim Gölcükspor’da

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi hızlı başladı. Kocaelispor’un efsane ismi Taner Gülleri düzenlenen imza töreniyle sözleşme imzalayarak, resmen teknik direktörlük görevine başladı. Gülleri hedefi şampiyonluk olarak koydu.

1 Temmuz’da yapılan olağan üstü kongre sonrasında başkanlığa seçilen Hüseyin Çardak ve yönetimi çalışmalarına hızlı başladı. Kocaelispor’un efsane ismi Taner Gülleri, düzenlenen imza töreniyle sözleşme imzalayarak, resmen teknik direktörlük görevine başladı. Düzenlenen imza törenine Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetiminin yanı sıra, Gölcük Belediyesi Başkan vekili Fikret Ormancıoğlu, Gölcükspor eski Başkanı İsmail Gençdemir, eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda iş adamı ve taraftarlar katıldı.

“GÖLCÜKSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN”

İmza töreninde ilk konuşmayı Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak yaptı ve şunları söyledi: “Kongremiz sonrasında çok hızlı bir şekilde hareket etmemiz gerekiyordu. Bu konuda ilk önce hoca çalışmalarına başladık. Araştırmamızı yaptık. En sonunda Kocaelimizin efsane futbolcusu, kralı Taner Güneri hocamızla el sıkıştık, anlaştık. Oda sağ olsun bizi kırmadı. Gölcüksporumuza ve kentimize hayırlı, uğurlu olsun. Gün birlik zamanı, beraberlik zamanı diye düşünüyorum. Hepinizin desteklerini bekliyorum. Bundan sonra hocamızla beraber yeni bir heyecan yaşayacağımız inancındayım. Taner Hocama da başarılar diliyorum. Güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

“ŞAMPİYON OLALIM İSTİYORUM”

Heyecanlı olduğu gözlerinden okunan Teknik Direktör Taner Gülleri ise yaptığı konuşmada, “Beni bu önemli göreve layık gören başta Başkanımız olmak üzere emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah buraya başarılı olmaya geldim. Başarıya hep birlikte ulaşabiliriz ve bu birlikteliğimiz genç ve tecrübeli oyuncularla harmanlayıp, güzel bir takım oluşturma çabası içinde olacağız. İnanın çok heyecanlıyım. Niye heyecanlıyım, biran önce ligler başlasın, maçları oynayalım, bir çıkış yakalayalım ve şampiyon olalım istiyorum. İnşallah güzellikler bizi bekliyor. Koşan, mücadele eden, saha da ne yapması gerektiğini bilen bir takım oluşturma hedefinde olacağız. Sizlerin ve taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte güzel günlere ulaşacağız ve başarılı olacağız” dedi

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 2 =