EDA VE KÜRŞAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

EDA VE KÜRŞAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Gölcük’ün tanınmış ailelerinden Çakıroğlu İnşaat’ın sahibi Yılmaz ve Halime Çakıroğlu çiftinin yakışıklı oğulları Kürşat Çakıroğlu ile ilçemizin sevilen ailelerinden Nurten ve Halil Lurçi çiftinin güzeller güzeli kızı Eda Lurçi dünya evine girdi.  İzmit Antik Kapı’da gerçekleşen düğün’e iş ve siyaset dünyasından yoğun katılım sağlandı

İzmit Antikkapı’da yapılan Düğün töreni ile evlendiler

Gölcük’ün tanınmış ailelerinden Çakıroğlu İnşaat’ın sahibi Yılmaz ve Halime Çakıroğlu çiftinin oğlu, Merkez Emlak ve Madlen Plus+ Cafe’nin sahibi  ve Cumhur ittifakı MHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi olan Kürşat Çakıroğlu ile yine ilçemizin sevilen ailelerinden olan Nurten ve Halil Lurçi’nin kızları Eda Lurçi  İzmit Antikkapı’da yapılan Düğün töreni ile evlendiler.

Düğüne İş ve siyaset dünyasından yoğun katılım sağlandı

İzmit Antikkapı Düğün salonunda yapılan düğün törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AKP il Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, İzmit Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi,  AKP İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi ile, Gölcük Belediyesi Meclis üyeleri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları Başkanları ve Çakıroğlu ve Lurçi ailesinden birçok davetli katılırken, konuklar genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.

Genç Çiftin nikâhını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı

Yoğun bir katılım ile İzmit Antikkapı Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde Eda ve Kürşat çiftinin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Nikah merasiminin ardından genç çifte bir ömür boyu mutlulukları dileyen Başkan Sezer, Nikah Cüzdanın geline teslim etti. Oldukça eğlenceli geçen düğün merasiminde davetlilerde genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − = 18