ECEM´İN DURUŞMASININ TARİHİ BELLİ OLDU

Gölcük’te annesinin sevgilisi Süleyman Kara tarafından öldürüldüğü iddia edilen Ecem Balcı cinayetinin duruşması 30 Nisan’da yapılacak.

Olay 5 Ocak 2018 tarihinde Gölcük’te yaşandı. 17 yaşındaki lise öğrencisi EcemBalcı, iddialara göre annesinin sevgilisi olan Süleyman Kara tarafından öldürüldükten sonra ormanlık alana gömüldü. Kızı Ecem’den 6 gün haber alamayan anne Esra Ercömert ise Kandıra’da denize atlayarak intihar etti.

KORKUNÇ DETAYLAR

Ecem’in öldürülmesiyle ilgili hazırlanan iddianamede korkunç detaylar yer aldı. Süleyman Kara cinayeti nasıl işlediği itiraf etti. Ecem Balcı cinayetinin ilk duruşması Kocaeli Adliyesi’ndeki 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya Kocaeli Kadın Platformu üyeleri de katılım sağladı.

ÜÇÜNCÜN DURUŞMA 30 NİSAN’DA

Ecem Balcı cinayetinde artık sona doğru yaklaşılıyor. Cinayetle ilgili üçüncü duruşma 30 Nisan’da yapılacak. Davaya baba Gökhan Balcı da katılacak. Duruşmayı çeşitli sivil toplum örgütleri de takip edecek. Duruşma çıkışında ise baba Gökhan Balcı’nın bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2