Dürgen “TEMAD ailesi çok büyük”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza Dürgen dün TEMAD Gölcük Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEMAD Gölcük Şubesi 26 Haziran Cumartesi günü Olağan Kongrelerini gerçekleştirmiş, mevcut başkan Bekir Tülü, dernek üyelerinin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilmişti. TEMAD Gölcük Şubesi kongre sürecinin ardından ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen dün TEMAD Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen’i Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Yönetimi ve dernek üyeleri karşıladı. TEMAD Gölcük Şubesi’nin Türkiye genelinde en başarılı Derneklerinin başında olduğunu vurgulayan Genel Başkan Hamza Dürgen, Başkan Tülü’ye ve Yönetimine yeni döneminde de başarı diledi.

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen, ‘Biz 2 Temmuzda Ankara’dan çıktık. Bursa’da göreve gelen arkadaşlarımızı tebrik ettik. Şubelerimizi ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Bugün şimdi buradayız. Üyelerimizin yoğun olarak katıldığı toplantılara katılalım, üyelerimizin isteklerini alalım, Genel Merkezimizin çalışmaları hakkında sizleri bilgilendirelim. Ama TEMAD ailesi çok büyük olduğu için her zaman aynı anda bir arada bulunamıyoruz. Bizler yoğun programımız nedeniyle Gölcük Kongremize katılamadık. Katılmak isterdik ama nasip bugüneymiş. Bizler bayrağımızı her ilimizde dalgalandırmanın hedefindeyiz. Sayı ister çok olsun ister az olsun.’

Açıklamalarını sürdüren Dürgen, ‘Gölcük Şubemiz TEMAD ailesinin en önemli derneklerinden birisidir. Üyelerimiz bizim için çok önemlidir. Türkiye Emekli Astsubaylar derneğinin Türkiye genelindeki yapısını incelediğimizde Gölcük Şubemiz gibi Antalya, Eskişehir gibi çok değerlidir. Bu şube bizim çok değerli. Bizler sizlerin beklentilerinizi Genel Merkezimiz özelinde iletmek üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Gelirlerin çok sınırlı olduğu bir ortamda Şubelerimizin çalışma alanları ister istemez kısıtlanıyor, her zaman bir arada olamıyoruz. Ama elimizden geldiğince birlikte olmaya çalışıyoruz. Yoğun çalışmalarımızla, mazeret üretmeden 37 yıllık TEMAD ailemizi bugünlere getirdik. Bugün burada çalışmalarımızın değerlendirmesini yapacağız. Derneğimizin Türkiye genelinde 95 şubesi, 4 temsilcisi var. Türkiye’de120 bin dernek arasında güçlü bir yapımız bulunmaktadır’ dedi.

Genel Başkan Hamza Dürgen, ‘Bizler gücümüzün farkında olmamız lazım. 37 yıldır nasıl büyümüşüz bunu iyi anlamamız gerek. Kurumsal bir büyüme sistemin istenilen düzeyde olması için çok önemli. Bizler TEMAD Genel Merkezimiz olarak siz üyelerimizin isteklerinizi, beklentilerinizi yerine getirmek için çalışmalarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz’ diye konuştu.

Dernek binasında konuşma yapan TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘Sayın Genel Başkanımız Hamza Dürgen beyefendiye bu güzel ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Bizler çalışmalarımızla üyelerimizin yüzünü güldürmeye, Türkiye genelinde de Gölcük’ü temsil etmeye devam edeceğiz” dedi. Genel Başkan Dürgen daha sonra yönetim ve üyelerle sohbet ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 41