DSP’DEN SERİ ZİYARETLER

Demokratik Sol Parti İlçe Teşkilatı, Çağlayan Garipoğlu başkanlığında kongresini yaptıktan sonra Pazar günü de Genel Başkan Önder Aksakal’ın katılacağı törenle ilçe binasının açılışını gerçekleştirecek. Bir yandan bu açılışa hazırlanan Garipoğlu, yönetimini tanıtan seri ziyaretler gerçekleştirdi.

ÜÇ PARTİYE ZİYARET

Bu kapsamda Saadet Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Haraket Partisi ziyaret edildi.  Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, CHP Belediye Başkanı adayı İsmet İşeri ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Garipoğlu’na başarılar diledi.

NEZAKET ZİYARETLERİ YAPTIK

Ziyaretlerle ilgili gazetemize açıklamada bulunan Garipoğlu, “Yönetimimizi oluşturduk, ilçe binamızı hazırladık, şimdi yönetimimizi tanıtan ziyaretlere başladık. Öncelikle ilçemizde bulunan siyasi partilerine nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Bizlere gösterdikleri ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Önümüzde yerel seçimler var, bu seçimlere bizde kendi adayımızla gireceğiz. Güzel bir rekabet yaşanacak. Bu rekabette DSP’de oldukça iddialı. Güzel günler yakın. Ezilenlerin, hakkı yenenlerin sesi olacağız” dedi.

İHSANİYESPOR’A BAKLAVA

Garipoğlu ve yönetimi ayrıca İhsaniyespor’un antrenmanını ziyaret ederek genç sporculara baklava ikram etti. Teknik yönetim ve sporcular Garipoğlu’na teşekkürlerini ileterek bu baklava bize doping etkisi yapacak ve başarılı olacağız sözünü verdiler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 33 = 39