DSP SEÇİME KENDİ ADAYI İLE GİRECEK

DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garioğlu gazetemizi ziyaret edip yayın politikamızdan övgüyle bahsetti ve yerel seçimler hakkında bilgi verdi. Garipoğlu DSP’nin yerel seçimlere kendi adayıyla gireceğini söyledi ve “Gölcük için değişim vakti geldi” dedi.

Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu gazetemizi ziyaret ederek herkesin, herkesimin sesi olmamızdan kaynaklı teşekkürlerini iletti ve başarılarımızın devamını diledi. Demokratik Sol Parti Gölcük’te kurulduğu günden bu yana hangi konu da haberimiz olursa olsun yayınladığımızı belirten Garipoğlu, yerel seçim sürecinde de aynı şekilde yayınlarımıza devam edeceğimize inandığını dile getirip, süreçle ilgili de bilgi verdi.

GÖLCÜK İÇİN DEĞİŞİM VAKTİ

DSP’nin yerel seçime Gölcük’te kendi adayı ile gireceğinin altını çizen Garipoğlu, partimize ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Güçlü bir yönetim oluşturduk. Var gücümüzle çalışıp, halkımızın her zaman yanında olup, temiz bir siyaset anlayışını sürdüreceğiz. Ne kadar oy aldığımızın da bu noktada çok bir önemi yok. Gölcük için artık değişim vakti yaklaşıyor. DSP bu mücadele de en üst noktada yerini alacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 51 = 59