DONANMA’NIN EN İDDİALI ADAYI

Gölcük Donanma Mahallesi muhtar adayı Tarkan Kurt mahallesinin en iddialı adayı konumunda. Gazetemize açıklamalarda bulunan Kurt mahallem adına gece gündüz çalışmak için yola çıktım. Artık küslük yok, birlik var” dedi.

Gölcük Donanma Mahallesi muhtar adayı Tarkan Kurt mahallesinin en iddialı adayı konumunda. Çalışmalara başlayan ve azalarını da belirleyen Kurt gazetemize yaptığı açıklamada, “1975 Gölcük doğumluyum. Mahalleme hizmet etmek için yola çıktım. Bu genç yaşımızda halkımız bize destek verirse her şeyin üstesinden geliriz. Artık küslük yok, birlik var. Herkesi bir araya toplayıp, geleneklerimizi yaşatmak için uğraşacağız. Donanma Mahallesi marka haline gelecek. Sadece yapacaklarımızı anlatıp, halkın takdiriyle muhtar seçilmek istiyorum” dedi.

“MAHALLEM İÇİN GECEMİ GÜNDÜZÜME KATMAYA HAZIRIM”

Açıklamasına devam eden Kurt, “Mahallemizin hizmet alması için gerek Gölcük Belediyesi, gerek Büyükşehir olmak üzere her kapıyı defalarca çalacağım. Gölcük’ün  en önemli yerleşim yerlerinden biri olan mahallemizin daha çok hizmet alması için gecemi gündüzüme katmaya hazırım. Donanma mahallesi deprem sonrası  daha çok gelişim gösteren bir mahalle konumunda olduğundan yamaçta kurulmuş olmanın dezavantajlarını birçok kez yaşadık. Mahallemizin konumundan dolayı oluşan sorunların üstesinden ancak elele verirsek kurtulabiliriz. Birlik, beraberlik  içinde sevgi ve saygıyla Donanma mahallesini hak ettiği değere kavuşturmak için ekibimizle çok çalışacağız. Değerli mahalle sakinlerinin desteğiyle muhtar seçilirsem verdiğimiz sözlerin takipcisi olunmasını rica ediyorum. Ben Donanma mahallesine hizmet  etmek için aday oldum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − = 53