DOLAR ve ALTIN İÇİN TARİHİ FIRSAT

Dolar ve altın için tarih verdi

“Dolarda mayıs ayında başlayan yükseliş trendi temmuz ayında pik seviyeye yükselecek. 18 liranın üzerini görebiliriz” diyen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş “Gram altın 910 liranın altına kadar indi. Bu fırsatı Mayıs’tan sonra zor bulursunuz” dedi

İnternethaber’de yer Alan bilgilere göre, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş çarpıcı açıklamalar yaptı. Memiş “Gram Bugün altın fiyatları düşerken bunu alım fırsatı olarak görün. Gram altın 910 liranın altına kadar indi. Bu fırsatı Mayıs’tan sonra zor bulursunuz” dedi. Elinde altın ve dolar olanları uyaran Memiş, “Fiziki varlıklarınıza sahip çıkın. Altın her zaman altındır” dedi.

Memiş “Dolar endeksi 101 seviyesine yükseldi dolar dünyada değer kazandı. Sabit kur politikası… Mayıs ayında başlayan yükseliş trendi temmuz ayında pik seviyeye yükselecek. 18 liranın üzerini görebiliriz. Temmuz ayı ile yeni  rekorlar görebiliriz. 2 ay sonra neler olacak bilemiyoruz. KDV indirimleri gibi tedbirler alınıyor ama yansıma yok demek ki bir şeyi kontrol edemiyorsunuz nedir bu rant… Rantın belini kıramadıktan sonra eylemler boşa gider” diye konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 − 31 =