Dikkatsizlik kaza getirdi

Gölcük Piyalepaşa Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında iki özel otomobil kaza yaptı araçlar az daha evi girecekti.

Gölcük Piyalepaşa mahallesi Halide Adıvar caddesi No: 52 önün bulunan 4 yol kavşağında bir anlık dikkatsizlik ve hızlıdan dolayı 2 özel otomobil kaza yaparken kazada yaralanan olmadı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Piyalepaşa mahallesinde bulunan 4 yol kavşağında 41 E 9301 plakalı özel otomobil Halide Adıvar caddesinde sehir halindeyken bir anda tahliye yoldan dikkatsiz bir şekilde çıkış yapan 41 GL 556 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza’nın çarpışması sonrası yol kenarında bulunan binanın kapısındaki duvara çarparak durdular, kaza sonrasında her iki otomobil sürücüsü yara almazken maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası mahalle sakinleri ise şunları dile getirdi “Burada her hafta bir kaza oluyor, bizler Belediye Başkanımıza bu kazalar konusunda bilgi verdik ve bu yola kasis konulmasını istiyoruz, ve burada en azından kazalar önlenecektir, illaki birilerinin canının yanmasını beklenmemelidir” dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − = 17