Dernek ve esnaflardan Gölcükspor’a destek

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat ve beraberindeki heyet ile Gölcük esnaflarından Madlen kornet Gölcükspor’u ziyaret etti. Sadi Tekelioğlunun takımı bırakıp şehri terk etmesinin ardından Gölcükspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Ömer Faruk Uzuner, Murat Soner Başak ve Adem Aydemir ile futbolculara Gölcük halkı sahip çıkıyor.

Gölcük Esnaflarından Madlen Kornek’in sahibi Yasin Güner ve eski Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş ve esnaflardan yine eski Gölcükspor futbolcusu Kemal Akkaya ile birlikte Gölcükspor idmanına ziyaret ederken yeni teknik heyete hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Cumartesi günü oynanacak olan önemli Pazarspor maçı öncesinde futbolculara moral verdiler.

FUTBOLCULARA TATLI İKRAM ETTİLER

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat ve beraberindeki heyet Gölcükspor idmanını ziyaret ederek yeni teknik ekibe ve takıma tatlı ikram ettiler. Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat “Gölcük’ün evlatları Gölcük’e, Gölcükspora sahip çıkıyor. Yeni teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz. Umarım bu hafta sonu oynanacak olan Pazarspor maçı ile beraber Gölcükspor çıkış yakalar. Yeni teknik heyet kentte heyecan yarattı, bu heyecanın sonu puanlarla neticelenir inşallah” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 55 = 64