DERNEK BAŞKANI AYHAN’DAN CAMİ İMAMLARINA KAHVALTI

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ayhan, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek lokalinde cami imamlarıyla kahvaltı programıyla buluştu.

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ayhan, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek lokalinde,  Bayburt’lu olan ve ilçemizde görev yapan 10 camii imamıyla ve Dernek yöneticileriyle düzenlediği kahvaltı programıyla buluştu.

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ayhan kahvaltı programı ile ağırladığı camii imamlarına hitaben;  “Müslüman için camisiz ezansız bir hayat düşünülemez. Camilerimizde okunan ezan ülkemizin bağımsızlığının en güzel göstergesidir. Din görevlilerimiz hayatımızın her alanında görev yapmaktadır; Çocuk doğduğunda kulağına ezan okunması, öğrenciliğinde Kuran-ı Kerim ve dini bilgilerin öğretilmesi, evlenirken nikahının kıyılması, vefatında yıkanıp cenaze namazını kıldırılması ve bir çok görevi yerine getiren imamlarımız başımızın tacıdır. Davetimize icabet eden kıymetli cami imamlarımıza ve değerli üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 34 =